Handwerk-Vulkan_deig_lower_res.jpg

Velkommen til Handwerk Vulkan


BAKERIET

Vi er et dagbakeri, vi starter dagen om morgenen med å klargjøre deigene, fra kl 11 elter vi deigen og frem til klokken 2 fermenteres deigen. 
De fleste brødene stekes så i løpet av kvelden. 
Vi ønsker brød med litt sødme slik at vi derfor har en kortere fermenterings prossess en andre bakerier.
Vi bruker økologisk eller biodynamisk mel fra 3-4 produsenter i Skandinavia 

Bakeriet drives av bakeren Ernie Padevski og hans team i samarbeid med Lava Oslo. Bakeriet ligger i Maridalsveien ved Vulkan i Oslo med nærmeste nabo er Mathallen.

Erni Padevski er fra Slovenia og har jobbet med baking siden tenårene, surdeigsbaking har etterhvert blitt hans store interesse sammen med økologiske råvarer, gamle kornsorter, bake tekniker og fermentering

 

Handwerk-Vulkan_surdeigsbrød_lower_res.jpg
 
 

Våre brød


Våre brød er i balanse mellom det syrlige og sødme og kalles ofte San Fransisco stil. Vi har fra starten av vært ett økologisk bakeri og i 2016 fikk vi debio merket. 
En del av kornsortene vi bruker inneholder mindre potent gluten som gjør våre bakevarer mer skånsomt mot glutensensitive 

Våre bakere overvåker også været nøye da svingninger i luftfuktighet og temperatur har mye å si på sluttresultatet 

I tillegg til å være et bakeri har vi også en tilknyttet Kafé der vi selger alt av bakst vi produserer. Her har man anledningen til å nyte alt vi har å by på midt I ett hektisk surdeigsbakeri. 

Vi bruker kornsorter som svedjerug, emmer, enkorn, ølandshvete, spelt og bokhvete. 

På vår brødhylle kan du finne brød som Puffen, 116% Spelt, Kamelåså, Kegel og Lys Surdeig.

Vi har også et utvalg av søtbakst, rundstykker på både spelt og havre samt hamburgerbrød.

Meny

 
Handwerk-Vulkan-Surdeigsbakeri-heveprosses.jpg

Levering// Henting

Sammen med vår samarbeidsparter Best transport leverer vi hver dag brød og søtbakst til bade kaféer og restauranter i Oslo.
Ønsker dere å bestille levering ta kontakt med oss på epost : vulkan@handwerk.no

Våre varer kan du kjøpe på blant annet Supreme Roastworks, Røtter Frogner, Jacobs Majorstua og  Smelters.
Samt nyte som gjest hos Dugurd kantiner,  The Thief og Teatercafeen.

Ønsker dere å hente varer hos oss kan dere lage en firmaavtale hos oss, ta kontakt med oss enten i bakeriet eller via epost. 
Vi trenger firmanavn, org nr, telefonnr , fakturaepost.
Slik at dere vil motta en faktura av oss en gang i måneden.

 

IMG_0050.jpg

Lunsj

Du kan alltid komme inn i vår kafé for en deilig lunsj. Vi kan by på handwicher, påsmurte rundstykker, havregrøt med smakfull topping eller en søt kanelbolle. På våre handwicher varierer vi ofte med pålegg og lager det meste fra bunnen av. Dette tillater oss å servere vegansk, vegetar eller med ost + skinke.

Vi har også lysbrent kaffe fra Supreme Roastworks. Våre drikkevarer inkluderer eplemost, kombucha fra både Ask og naturlig brus mm.

 
 
 
 
 
Handwerk-Vulkan_surdeigsboller_lower_res.jpg

“På Handwerk brukes aldri industrigjær, men kun økologisk surdeig og egenutviklet villgjær.”

 
 
 
 
Handwerk-Vulkan-Surdeigsbakeri-spiseplass.jpg